Fototävling!!

Vinn en exklusiv tisha med ditt bästa bidrag!

Det finns en extremt begränsad upplaga av den allra första Äventyr & Trail t-shirten. Visst skulle du också vilja ha just en sådan?

För att ha chansen att få lägga sina varma vantar på denna raritet så kör vi en fototävling. Vi vill ha din bästa bild på just ditt favorit ställe inom området Trollhättan, Grästorp, Uddevalla och Vänersborgs kommuns gränser. Där du gör just din favorit grej, det kan vara actionbilder när du är ute och springer, klättrar, cyklar eller så kan det vara på just din favorit utsikt, blomma, djur, ja nästan vad som helst inom temat "Outdoor adventures"

Facebook:

* Tagga bilden #ätoutdoor1 alternativt lägg in den inlägget för tävlingen.

* Klicka gilla sidan Äventyr & Trails Facebook sida.

- Dela gärna tävlingen men det är absolut inget måste.

Instagram:

* Lägg upp din bild och använd hashtaggen #ätoutdoor1

* Tagga bilden med Äventyr & Trails instagrams konto @aventyrochtrail och följ vårt konto.

* Bilder som publiceras av användare med dold Instagram-profil kan inte medverka i denna tävling.

Tävlingen håller på till och med onsdag den 24/10 kl. midnatt. Alternativt går det lika bra att maila bilden till info@aventyrochtrail.se

Inskickad bild räknas som en anmälan.

Äventyr & Trail väljer ut bästa bilden som efter avslutad tävling läggs upp på facebook sidan och instagram tillsammans med vinnarens namn. Vinnaren kontaktas för uthämtning av pris. Ingen vinstskatt faller på vinnaren.

Man får bidra med max 3 bilder, de ska ägas av fotografen. Obs! Alla bidrag kan komma att användas i marknadsföringsyfte och fotografens namn kommer alltid att nämnas.

I och med tävlingsanmälan tillfaller en fullständig nyttjanderätt utan ersättningskrav från Äventyr & Trail för marknadsföring. Om du har en person på bilden som går att identifiera gäller dataskyddsförordningen (GDPR). Det innebär att personen i bilden måste ha gett sitt samtycke.

Tävlingen är inte sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till Facebook.

Lycka till!


— Evenemang —

Varmt och hjärtligt välkomna till upplevelsevandring lördagen den 29 september.


Vi tar med dig ut på en mat & naturupplevelse runt lägerelden, kom och upplev det bästa med Hunneberg.


Denna vandring på höstfagra Hunneberg kommer bjuda på en upplevelse utöver det vanliga och vi kommer få njuta av såväl vackra klevar och sjöar som undersköna vyer. Vi kommer att bege oss i samlad grupp till några av Hunnebergs vackraste klevar. Klevarna under turen väljs utifrån väder för att ge er som deltagare största möjliga upplevelse och för säkerställa en hög säkerhet.
Efter vandringen avslutar vi med pannkakor och kaffe vid lägerelden.


Max antal:
12 personer.


Först till kvarn gäller och bokning räknas endast vid förskottsbetalning.

Pris:

150kr /pp
Betalning med swish i förskott.

Swish: 0703233466


Du som deltagare:

Är nyfiken på naturupplevelser och vandring. Du är bekväm med att gå ca 4 km i kuperad och ojämnt underlag.
Du ska vara frisk och skadefri.

Tider:

Totalt kommer vi att vara ute i cirka 1,5h - 2,5h.

Distans:

Distansen kommer att variera beroende på grupp och väder. Uppskattad distans är runt 3-4 km.

Terräng:

Underlaget är mestadels ojämnt och under turen kommer det att eventuellt förekomma sekvenser med brantare partier.

Anmälan:

Anmälan sker till info@aventyrochtrail.se. I anmälan anger du namn, telefonnummer samt om du har någon sjukdom/allergi/skada som kan vara bra för oss att känna till.

Samlingsplats:

Turen utgår från bilparkeringen vid Kvarnsjön på Hunneberg där vi både startar och slutar. Vi startar kl. 10.00 och vi önskar att du är på plats 10 minuter innan start.

Obligatorisk utrustning:

*Kläder efter väder
*Rejäla skor så som vandringskängor, vandringskor eller liknade skor med bra grepp.

Frivillig utrustning:

* Vätska och energi för ca 1,5h - 2,5h vandring
* Överdragsjacka att ha med i väskan
* Torra strumpor

Tänk på att det är höst och att det kan vara kallt och blåsigt.


Vätska och toaletter:

Under turen finns inga toaletter att tillgå. Vatten och kaffe kommer finnas vid lägerelden efter avslutat vandring.


Säkerhet:
Under denna aktivitet kommer vi att befinna oss på Hunneberg som är ett stenigt område med höga rasbranter och många fuktiga områden. Det är av stor relevans att vi iakttar försiktighet vid branterna och att vi har skor med bra grepp samt iakttar försiktighet när du befinner dig på hala stenar. Det är även av stor relevans att du lyssnar till ledarens instruktioner.

Ledare:

Huvudledaren är certifierad som Outdoorledare. Detta innebär att Äventyr & Trail har hög förmåga att möta deltagare på olika färdighetsnivåer samt har mycket god kunskap inom sjukvård i avancerade miljöer.

Ansvar:

Äventyr & Trail arbetar aktivt med säkerhet, uppföljning och ständig förbättring. Inför våra aktiviteter genomförs ett noggrant arbete för att säkerställa hög säkerhet, vackra upplevelser och att vi tar hand om naturen på bästa möjliga sätt. Äventyr & Trail ansvarar för förebyggande arbete och att delge dig som deltagare rätt information. Du som deltagare har ett ansvar att följa våra säkerhetsinstruktioner både inför aktiviteten och under aktivitet.

Äventyr & Trail ansvarar ej för kläder, skor eller utrustning som går sönder under aktivitet.


Äventyr & Trail förbehåller sig rätten att neka deltagande om vi bedömer att det finns behov av det, exempelvis vid alkohol- eller drogpåverkan.


Inställd aktivitet:

Om aktiviteten skulle bli inställd exempelvis på grund av väder som medför säkerhetsrisk så meddelas deltagarna detta senast kl. 19.00 dagen innan aktivitet. Deltagarna erbjuds att nyttja deltagandet vid annat tillfälle.

Naturvård:

Äventyr & Trail arbetar aktivit med att minimera slitage på naturen. Därför är grupperna aldrig större än 12 personer och vi undviker att vara i känsliga områden.

Vid minsta osäkerhet eller fundering tveka inte att meddela vår Outdoorledare Fredrik Svensson på telefon 0703 233 466 eller maila på info@aventyrochtrail.se


Varmt välkommna till lägerelden!