— Onlinebokning —

Boka plats i tid. Vi bekräftar din bokning via mejl eller sms.

— Evenemang —

Kom och "Grotta in er" Kalkbrottens historia.


Är det ett förlorat sydamerikansk tempel? Är det kulisser från en gammal Indiana Jones inspelning? Nej det är mer spännande än så! Det är kalkbrotten vid Västra Tunhem. Boka dig för en upplevelsevandring som tar oss igenom kalkbrytningens spännande och faktiskt hela vår planets historia.

Vandring får dig att förundras över den täta lövskogen som nästan skapar likt en regnskog, ett ogenomträngligt tak för solens strålar och lyssna på fåglarna som skapar en ljudkuliss som får känslan och tankarna att vara någon helt annanstans än 15 min från stadens puls. Det bjuds på intressant fakta och spännande historier om området.

Som vanligt så ingår det en matupplevelse som är genomtänkt och inspirerad av platsen och årstiden, så att vi är fulla av energi för hela vandringen.

När: den 19:e juli

Samling kl 17:30, start och slut vid Floget, Västra Tunhem.

Ca 5 km vandring, i bitvis brant terräng. Max 30 pers, först till kvarn. Anmälan genom att skicka 295 kr/pers. via swish till 0703-233 466, ange "Grotta in dig". Obs! Sista anmälningsdag är torsdag den 18:e juli kl.18:00.

Frågor och information: info@aventyrochtrail.se el. 0703-233 466.

Guider är Anna Bergengren (Platåbergens Geopark), Fredrik Svensson (Äventyr & Trail) & Charlotta Bang (Halle- & Hunnebergs utvecklingsprojekt)