Midsommar utmaning 19

07.06.2019

Äventyr & Trail´s midsommar utmaning!

Känner du en längtan av mer äventyr i din vardag?

Drömmer du dig bort och tänker att nu ska du ta tag i drömmen att leva ut din inre Ola Skinnarmo?

Men problemet är att livet kommer i vägen och alla goda intentioner av att nu jäklar händer det, bara sakta försvinner... "Bara jag hade lite mera tid, bara lite mera pengar så skulle jag kunna leva betydligt mer äventyrligt", eller hur?

Men istället för att vänta på det där mytiska ögonblicket ska uppenbara sig, skulle det inte vara mer vettigt att faktiskt göra vad du kan, med det du har? Redan idag? Det är tanken och budskapet som Äventyr & Trail vill förmedla med den här midsommar utmaningen: det är bättre att göra något litet, att faktiskt uppleva de där små magiska stunderna, hellre än att inte göra någonting mer alls än att bara drömma om dem.

Så häng med du med på Äventyr & Trail´s midsommar utmaning! Det är lättare än du tror och belöningen är större än vad du kan föreställa dig.

I år så infaller sommarsolståndet den 21 juni, dvs årets längsta dag och kortaste natt.

Med andra ord, så blir det inte ett bättre tillfälle att ge dig ut på en övernattning i det fria!

Ta med dig familjen, en kompis eller varför inte själv? Gå till ett fint ställe och sov under stjärnorna, Gör upp en lägereld, bada naken i sommarnatten, sov i ett tält eller en hammock. Vakna upp på stranden i vågorna brus, dina vänners skratt och fåglarnas sång.

Det spelar ingen roll vad du gör, bara gör någonting!

Det absolut svåraste med att ge sig ut på äventyr i ditt upptagna och stressiga vardagsliv är att bara bryta rutinen och göra någonting! Det är poängen med min utmaning till er, att uppmuntra er att sluta skjuta upp, jag vill helt enkelt sätta en pinne i ditt vardagshjul!

Så är du med?

I så fall, här är planen:

  • Skriv in Äventyr & Trail´s midsommar utmaning i din kalender, på ditt kylskåp, med en spritpenna på din datorskärm: Övernattning 21 juni. Jag vet att vädret kan vara lika spännande som på julafton och att livet redan kan vara fullbokat fram till pensionen, mening är inte att du måste göra det just den här dagen, veckan innan eller veckan efter midsommar går bra (14 juni - 30 juni) eller till efter pensionen men då är du utan tävlan ;)

  • Bjud med dig eller skicka vidare utmaningen till vem som helst som du tror skulle behöva en liten push på vägen bland dina vänner, din familj, kollegor, eller den där sjukt snygga bibliotekarien ;)

  • Ta er till ett riktigt trevlig ställe och gör något riktigt roligt och bra av det. Njut av att spendera en natt utomhus. Behöver ni hjälp med att planera, tips på ställen, vilken utrustning kan vara bra att ha med, överkomma rädslor etc... tveka inte att ta kontakt med mig så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig.

  • Det är nog inte mycket mer att planera, och det behövs verkligen inte mer för att ha en minnesvärd natt som du aldrig kommer att ångra och kommer att komma ihåg varmt i många år fram över.

  • För att jag gillar er så fantastiskt mycket och för att öka motivationen så att ni inte ska skjuta upp saker och hitta på ursäkter att inte ger er ut på ett litet äventyr. Så slänger jag in ett litet pris till er som är beredda att haka på utmaningen.

  • För att ha en chans att vinna en vandring och middag i vildmarken med Äventyr & Trail för upp till 4 personer behöver ni bara ta en bild på ert midsommar äventyr och tagga #ätmidsommar19 på Instagram mellan den 14 juni till den 30:e juni 2019

Så nu kan jag knappt vänta på att få se bilder från just ditt äventyr!